top of page
Loiskis_lastenmusiikkiorkesteri_neliö_Loiskis_lastenmusiikkiorkesteri_Pekka_MG_1599_sRGB_1
Pekka Nättinen

Kapellimestari ja taiteellinen johtaja

Pekka Nättinen on ollut perustamassa Loiskista ja ollut orkesterin muusikkona alusta alkaen. Instrumentteina sähkö- ja akustinen kitara, klarinetti, buzuki, säkkipili, tinapilli ym ja laulu. Hän myös säveltää, sovittaa ja sanoittaa lauluja Loiskiksen ohjelmistoon. Hän toimii
v. 2005 alkaen Loiskis-orkesterin kapellimestarina. Nättinen hoitaa myös orkesterin taiteellisen johtajan tehtävät 1.2.2021 alkaen.

 

Nättinen sai vuonna 2008 Jyväskylän maalaiskunnan taidepalkinnon ja valittiin 2015 Keski-Suomen Vuoden muusikoksi (Keski-Suomen muusikkot ry:n valinta). Ja vuonna 2011 hän sai Keski-Suomen kulttuurirahaston puolivuotisen apurahan.

Etnomies Pekka on opettanut kitaransoittoa, vapaata säestystä ja teoria-aineita. Hän on soittanut ja vaikuttanut Loiskiksen lisäksi useissa yhtyeissä, joista mainittakoon mm. Tuulenkantajat, Pekka Toivasen balkanilaisen ja irlantilaisen musiikin yhtyeet sekä ISO:n tanhuujien yhtye Tason Inhoojat.

Soittimet: sähkö- ja akustinen kitara, bouzuki, dobro, klarinetti, tinapilli, pasuuna, saksofoni, trumpetti, putket, laulu

Orkesterin jäsenet:
 

Pekka Nättinen

muusikko ja kapellimestari
 

Tomi Nurmi

muusikko
 

Marianne Oivo

muusikko
 

Leevi Pukki

muusikko

Kirsti Tuuri

tuottaja

Oskar Tunderberg

tuottaja

loiskis_logo2_lastenmusiikki_orkesteri_l
lastenmusiikkiorkesteri_lasten_musiikki_
bottom of page