top of page
Loiskis_lastenmusiikkiorkesteri_neliö_Loiskis_lastenmusiikkiorkesteri_Pekka_MG_1599_sRGB_1
Pekka Nättinen

Kapellimestari ja taiteellinen johtaja

Pekka Nättinen on ollut perustamassa Loiskista ja ollut orkesterin muusikkona alusta alkaen. Muiden jäsenien tavoin hän myös säveltää, sovittaa ja sanoittaa lauluja Loiskiksen ohjelmistoon. Hän on toiminut v. 2005 alkaen Loiskis-orkesterin kapellimestarina sekä 1.2.2021 alkaen taiteellisena johtajana.

 

Nättinen on aiemmin opettanut kitaransoittoa, vapaata säestystä ja teoria-aineita Suomalaisella konservatoriolla. Lastenmusiikkia hän on soittanut ennen Loiskista mm. Ohilyönti-orkesterissa. Etnomies Pekka on myös soittanut niin kotimaisen kansanmusiikin kuin balkanilaisen, kreikkalaisen ja irlantilaisen musiikin yhtyeissä; mainittakoon mm. Tuulenkantajat, Ylärekisteriorkesteri, Enjabus sekä ISO:n tanhuujien yhtye Tason Inhoojat.

 

Nättinen sai vuonna 2008 Jyväskylän maalaiskunnan taidepalkinnon ja vuonna 2011 Keski-Suomen kulttuurirahaston puolivuotisen apurahan. Sen turvin syntyi oma levy Usein kasvoin, joka siivitti valintaa Keski-Suomen Vuoden muusikoksi 2015.

 

Soittimet: sähkö- ja akustinen kitara, bouzukit, dobro, klarinetti, saksofonit, trumpetti, säkkipilli, tinapillit ja laulu.

Orkesterin jäsenet:
 

Pekka Nättinen

muusikko ja kapellimestari
 

Tomi Nurmi

muusikko
 

Marianne Oivo

muusikko
 

Leevi Pukki

muusikko

Kirsti Tuuri

tuottaja

Oskar Tunderberg

tuottaja

loiskis_logo2_lastenmusiikki_orkesteri_l
lastenmusiikkiorkesteri_lasten_musiikki_
bottom of page